5.01.2017 13:25

Viikonloppu koittaa - olemme valmiina!

Loppiaiskisat ovat pian täällä ja urheilijat ovat saapuneet paikan päälle sankoin joukoin. Viikonloppuna Lahdessa kisataan talvisissa olosuhteissa niin yhdistetyn maailmancupia kuin maastohiihdon Skandinavia Cupia.

Kokonaisuudessaan viikonvaihteessa kilpailuihin ottaa osaa noin 400 hiihtäjää. Lauantaina 7.1. maastohiihdon Skandinavia Cupin sprinteissä lähtöviivalle asettuu noin 250 hiihtäjää. Sunnuntain 8.1. väliaikalähdöissä kilpailee 350 urheilijaa. 


Hiihtosillalla kuhisee! Kuva: Tarja Leponiemi

Suomalaistähdistä paikalla ovat mm. Iivo Niskanen, Sami Jauhojärvi ja Lari Lehtonen. Lauantain sprinttikisa käynnistää taistelun MM-kisapaikoista ja paikalla ovatkin suomen sprintterit laajalla rintamalla. Lue lisää täältä.

Yhdistetyn maailmancupissa kilpailee lauantaina ja sunnuntaina kuutisenkymmentä urheilijaa. Lajilegenda Hannu Manninen palaa maailmancup-tasolle ja tulee herättämään paljon kiinnostusta viikonlopun aikana.


Hannu Manninen 4.1., kuva: Teemu Moisio

 

Viikonloppuna nähdään, yltävätkö vahvasti kauden aloittaneet Suomen yhdistetyn maajoukkueurheilijat pistesijoille Lahdessakin. Rukan maailmancupissa neljänneksi sijoittunut Eero Hirvonen kilpailee jälleen, oltuaan kuukauden kilpailutauolla rasituksesta johtuneiden jalkakipujen vuoksi.

Viikonloppuna kisa-alueelle on vapaa pääsy. Katsomoihin myydään lippuja, joiden hinnat näet täältä. Muistathan, että Lahti2017 MM-kisalippua portilla näyttämällä pääset ilmaiseksi myös katsomoihin! Voit myös ostaa MM-kisalippuja kisapaikalta. 

Katso kaikki ilmoittautuneet urheilijat täältä. Lähtölistat päivitetään samalle sivulle ennen kilpailuja.

Katso kisojen ohjelma täältä.

Jutun pääkuvassa Hannu Manninen kuvattuna Lahden suurmäessä 4.1. Kuva: Teemu Moisio


Kuvat yllä ja alla: Emmi Tiira

 

Lue lisää

Yhteistyössä

FIS Presenting Sponsor
Central Sponsor
Event Sponsor
Partners