21.02.2016 11:30

Storaensolaiset marssivat MM-esikisoihin

Suomalainen yritysjätti Stora Enso on ensi vuoden Lahti2017 MM-kotikisojen pääyhteistyökumppani. Stora Enso näkyy vahvasti jo käynnissä olevissa MM-esikisoissa.

Satoja storaensolaisia perheineen kokoontui lumipyryn keskellä Fellmanninpuistoon Lahden urheilukeskuksen kupeeseen. Vaikka keli olikin rajumman puoleinen, oli tunnelma silti korkealla.

Stora Enson talous- ja maajohtaja Seppo Parvi toivotti alkuun työntekijälauman tervetulleeksi, jonka jälkeen puheenvuoron sai toimitusjohtaja Karl-Henrik Sundström.

Sundström oli iloinen nähdessään niin monia työntekijöitä, ja hän jakoi myös kiitosta onnistuneesta viime vuodesta.

- Stora Ensolla on suomalaisena yrityksenä mahtava tilaisuus sponsoroida ensi vuoden suurtapahtumaa kotimaassaan. Lahti2017 MM-kisojen ajankohta on myös täysin erityinen Suomen juhlavuoden ansiosta. Metsästä löytyy hiihtomahdollisuuksien lisäksi myös Stora Enson arvot ja siteet, Sundström valotti ajatusta sponsoroinnin takana.

Myös huippuhiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen pääsi lämmittelemään yleisöä. Aikku kertoi kuulumisiaan, sekä jakoi yleisölleen vinkkejä tulevaan Finlandia-hiihtoon, johon storaensolaisia on osallistumassa.

Työntekijöiden keskuudessa Salpausselän kisat saivat suitsutusta osakseen. Storaensolaisille oli järjestetty bussikuljetuksia Lahteen yrityksen eri toimipisteiden paikkakunnilta. Storaensolaisia MM-esikisoihin saapui muun muassa Oulusta, Helsingistä, Heinolasta, Varkaudesta, sekä luonnollisesti Lahdesta.

- Loistavat fiilikset ja tämähän on aivan mahtava tapahtuma! Ensi vuotta varten tämä on meille jo hyvä tilaisuus tutustua kisoihin, kertoi storaensolainen Sari.

- Ensi vuoden kisoista tulee varmasti upea tapahtuma. Nytkin tunnelma on jo korkealla, mutta ensi vuonna satavuotias Suomi tuo kisoihin täysin uniikin säväyksen, tunnelmoi Satu Härkönen.

Stora Ensoon voi tutustua MM-esikisoissa tapahtumatorilla olevalla laavulla, sekä Festival Arenan tiloissa olevalla pisteellä.

Teksti: Petteri Vennelä

Lue lisää

Yhteistyössä

FIS Presenting Sponsor
Central Sponsor
Event Sponsor
Partners