21.02.2016 17:20

Myös lapsiperheet viihtyvät MM-esikisoissa

Salpausselän kisojen suunnittelussa on otettu huomioon myös perheen pienimmät. Lapsille sopivaa aktiviteettia urheilun seuraamisen lomassa löytyy niin Snow Kidz -alueelta kuin myös Suurhallista.

Ulkona Karpalon pikkumäkien alueella sijaitsee Snow Kidz -alue. Sen alueelta löytyy talvista aktiviteettia mäenlaskusta pallopeleihin.

- Lapsi oli kiinnostunut tulemaan kisoihin, joten ei tarvinnut lähtöä tänne epäröidä laisinkaan. Viisivuotiaalle tämä ulkoalueen liukurimäki ja muut ovat juuri hyvää tekemistä, Lammilta kisoihin lapsensa kanssa saapunut Riitta Ryömä kehuu.

Lapsikatraan kanssa paikalle juuri saapuneet Heidi Ekholm ja Annika Ekholm löysivät alueen tarjonnasta heti kehuttavaa.

- Alue on ainakin sijoitettu hyvin. Vähän syrjemmässä oleva rauhallinen tila sopii lapsille. Katsoimme etukäteen mainoksista, että lapsille löytyy sopivaa aktiviteettia. Se olikin ehkä meille juuri se syy miksi tulimme.

Suurhallista löytyy monenlaista sisätiloihin sopivaa puuhastelua, muun muassa Puuhaparkki, Designer’s Village Kids, Pop-up Heureka, sekä kasvomaalausta.

- Etukäteen katsoimme netistä, että myös lapsille löytyy sopivaa puuhaa. Täytyy sanoa, että oli jopa helpompi tulla kuin etukäteen kuvittelimme. Myös ensi vuoden kisoihin tulemme mielellämme lasten kanssa, kahden lapsen kanssa liikkeellä olevat Hanna Vainio ja Kalle Vainio sanovat.

Teksti: Petteri Vennelä

Lue lisää

Yhteistyössä

FIS Presenting Sponsor
Central Sponsor
Event Sponsor
Partners