18.02.2016 14:56

JuMi tarjoaa energistä urheiluräppiä

Viikonloppu kannattaa aloittaa perjantaina jo aikaisin, sillä Salpausselän Fanzonella jalkoja liikuttaa rap-artisti JuMi klo 15:20 lähtien. Kyseessä on menestynyt maastohiihtäjä Juha-Matti Mikkolainen, joka on nelivuotiaana osallistunut ensimmäiseen hiihtokilpailuunsa ja yläasteikäisenä aloittanut räppäämisen.

Salpausselän kisat ovat Mikkolaiselle erityislaatuinen tapahtuma. Viime vuonna hän sekä hiihti kisoissa sprinttiä, että esiintyi. Näin hyvin sopivat kaksi aika erilaista lajia yhteen!

-Hienompaa on kuitenkin esiintyä nyt, kun kyseessä ovat MM-etkot, hän sanoo. Salpausselän Kisat ovat ”JuMi” Mikkolaisen silmin yksi kaikkein legendaarisimmista hiihtokisoista.

-Toivottavasti perjantaina on paljon hyvää energiaa, ihmiset lähtevät mukaan ja nauttivat esityksestä, hän tuumaa.

Mikkolaisen musiikki on urheiluteemaista. Ensimmäinen albumi tuli ulos 2014. Jos pitäisi valita hiihtäminen tai esiintyminen MM-kilpailuissa, Mikkolainen valitsisi hiihtämisen.

Hiihtomenestystä Mikkolainen on maistanut esimerkiksi vuoden 2014 SM-hiihdoissa Valkeakosken Hakan riveissä, sijoittuen pronssille Vesa Kallion kanssa vapaan tyylin parisprintissä.

Käy kurkkaamassa maistiainen JuMin Idolit on vastuksii-biisistä: https://www.youtube.com/watch?v=P4mByXQ15GE

 

Teksti: Eeva Torttila

Lue lisää

Yhteistyössä

FIS Presenting Sponsor
Central Sponsor
Event Sponsor
Partners