19.02.2016 19:54

Joukko Maailman Suurimman Hiihtoseuran jäseniä testasi kisaladut

Kuusi Lahti2017-kotikisojen kannattajaklubin eli Maailman Suurimman Hiihtoseuran jäsentä pääsi kokemaan Salpausselän tunnelmaa hyvin läheltä, osa jopa hiihtoladulta käsin.

Onnekkaat vierailijat valikoituivat Latutilanne-palvelun kanssa järjestetyn arvonnan kautta. Testihiihdon lisäksi arvontavoittoon kuului myös VIP-paketit MM-etkoille, hienot hiihtoasut ja mukavaa ohjelmaa kisapaikalla, kuten huikeisiin näkymiin tutustuminen Suurmäen tornista.  

- Loistava mahdollisuus käydä testaamassa kisaladut, sillä en ole ennen hiihtänyt Salpausselällä, kertoi Lassi Pekkarinen, joka intoutui voitelemaan suksetkin tätä koitosta varten.

- Minua kiinnosti etenkin, kuinka rankat ladut täällä ovat, sitä kun ei välttämättä televisiosta näe, Jussi Valli pohti ennen hiihtosuoritusta.

Latutestaajien naisvahvistus Liisa Anttilalla oli jo ennestään kokemusta Salppurin laduista, ja hän odottikin hieman mietteliäänä, minkä pätkän pääsee hiihtämään.

- Yleensä täällä on menty ihan räkä poskella, hän tuumasi.

Hiihdon jälkeen tunnelma oli korkealla. Ladut olivat melko jäiset päivän kisojen jäljiltä ja muutamat alamäet jo melko haastaviakin. Hiihtoseuralaiset kuitenkin hiihtivät sen ajan mitä oli varattu, eivätkä innokkaimmat olisi millään malttaneet pois ladulta, kun lähtökäsky tuli pois latukoneiden alta sovittuun aikaan. Myös mäkihyppykisan seuraaminen ladun varresta kuului päivän kohokohtiin.

Lue lisää

Yhteistyössä

FIS Presenting Sponsor
Central Sponsor
Event Sponsor
Partners